Staňte se našimi fanoušky na:

Roštěnky plněné sardelovou nádivkou

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso spojíme s namočenou a vymačkanou žemlí, utřeným sardelovým máslem, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, sekanou petrželku, jemně nakrájenou cibuli a česnek utřený se solí. Roštěnky naklepeme, posolíme, naplníme nádivkou a ovážeme nití. Dáme do kastrolu s rozehřátým máslem, podlijeme a dusíme. Občas maso podle potřeby podlijeme. Měkké závitky vyndáme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme smetanu, rozšleháme a povaříme. Hotovou omáčku okyselíme podle chuti citronovou šťávou a přecedíme na závitky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Kristyna.Molcarova|7. řijna 2015
Vypadá to lakave Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!