Staňte se našimi fanoušky na:

Restovaná játra s tymiánem

Autor receptu: ladislava.jankovska (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravíme si všechny ingredience, cibuli oloupat nakrájet na půlkolečka a vložíme do horkého oleje, na nudličky rozkrájenou slaninu, česnek na plátky přidat na pánev a míchat. Pak položit kousky nenakrájených, jen očištěných drůbežích jater, obracet a občas zamíchat ostatní. Přidat nakrájená rajčata, tymián a čerstvě mletý pepř. Ke konci přidat kečup. Lehce se jím přisladí směs. Vydusit šťávu z rajčat. Solit na talíři. Přílohy: čerstvý chléb nebo pečivo, rýže, opečené brambory, eventuelně i hranolky či Rösti. Obloha nebo zeleninový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |3. června 2016
1* uloženo Odpovědět
Jindriska8 |2. ledna 2015
Vypadá to dobře!! Odpovědět
Lenny |23. listopadu 2014
mám ráda Odpovědět
piškot |30. září 2014
hezké Odpovědět
Marie Belinova|28. září 2016
mnam Odpovědět
petr.helman.5|28. září 2016
Rád zkusím Odpovědět
Akrajka|13. září 2016
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!