Recept Hovězí Stroganov

  • Recept Hovězí Stroganov
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 15.10.2012

Pracovní postup

Pravá hovězí svíčková je sice poměrně drahá, ale určitě je o několik tříd lepší než její nejrůznější náhražky.

Cibuli nakrájíme najemno a maso na centimetrové plátky. Ty zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Potom je osolíme a opepříme. Na tuku, co nám zůstal po mase, orestujeme cibuli dozlatova. Stáhneme oheň, přidáme mouku a zapražíme ji. To všechno zalijeme vývarem, hořčicí, octem a citrónovou šťávou. Do omáčky přidáme smetanu a maso. Nakonec pouze prohřejeme, ale nevaříme.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

Lucie Krebsová

Lucie Krebsová

Je autorkou 476 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Cibule  g 0 kcal
Máslo  g 0 kcal
Parmezán  g 0 kcal
Rýže  g 0 kcal
Smetana  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

Přihlásit se k odběru
Zrušit přihlášení k newsletteru
TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat