Registruj se přes mojeID!

Recept Hovězí Stroganov

  • Recept Hovězí Stroganov
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 15.10.2012
Značkový eshop Tescoma

Pracovní postup

Pravá hovězí svíčková je sice poměrně drahá, ale určitě je o několik tříd lepší než její nejrůznější náhražky.

Cibuli nakrájíme najemno a maso na centimetrové plátky. Ty zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Potom je osolíme a opepříme. Na tuku, co nám zůstal po mase, orestujeme cibuli dozlatova. Stáhneme oheň, přidáme mouku a zapražíme ji. To všechno zalijeme vývarem, hořčicí, octem a citrónovou šťávou. Do omáčky přidáme smetanu a maso. Nakonec pouze prohřejeme, ale nevaříme.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

Milena64

Milena64

Je autorkou 476 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Cibule  g 0 kcal
Máslo  g 0 kcal
Parmezán  g 0 kcal
Rýže  g 0 kcal
Smetana  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

Přihlásit se k odběru
Zrušit přihlášení k newsletteru
TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat