Staňte se našimi fanoušky na:

Ragú s fava fazolí s amurem

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Steaky z amura osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a opečeme na pánvi s olejem z obou stran. Pak je přemístíme na talíř a dáme na 5 minut do vyhřáté trouby. Připravíme si ragú: Hráškové lusky nakrájíme na nudličky. Do pánve dáme máslo, cibulku nakrájenou nadrobno, víno a mrkev. Osolíme, opepříme a krátce povaříme. Přidáme lusky a opět krátce podusíme. Nakonec přidáme přepůlená rajčátka a fava fazolky. Vše prohřejeme a podáváme s opečenou rybou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klára 3 |19. ledna 2014
ukládám :-D Odpovědět
dagmar.vrbicka |7. června 2013
zajímavé Odpovědět
najamilik|11. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!