Staňte se našimi fanoušky na:

Pangasius pečený s bylinkami

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky ryby osolíme, pokmínujeme, posypeme kořením do bylinkového másla - nešetříme jím!, můžeme přidat snítku rozmarýnu, tymiánu či kopru. Poklademe kousky másla a pokrájenými kousky sýra. Kdo má rád Nivu, lze jí dát místo Hermelínu. Obložíme pokrájenými rajčaty, podlijeme vřelou vodou a dáme do předehřáté trouby. Příloha - bramborová kaše.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Zůz |10. května 2013
dělám podobného Odpovědět
ohen |31. března 2013
vypadá to dobře Odpovědět
kote19 |30. března 2013
skvělý Odpovědět
MsGracia |30. března 2013
Vypadá to velmi lákavě, ukládam pro mamču. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!