Staňte se našimi fanoušky na:

Nadívaní pstruzi

Autor receptu: A+ (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné pstruhy nasolíme a necháme asi 20 minut v chladu.Potom je omyjeme,osolíme a naplníme nádivkou z posekané cibule a nakrájených žampionů a plátků slaniny.Naplněné pstruhy položíme na kousky alobalu,každý zvlášť.Před zabalením je polejeme máslem a pokapeme citronem.Pečeme asi 15 minut v horké troubě.Podáváme v alobalu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!