Staňte se našimi fanoušky na:

Medailonky z ďasa

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybě odstraníme membrány, kůži a kostru, nakrájíme ji na větší medailonky. Obalíme je v mouce, kterou předem osolíme a opepříme. Na rozehřátou pánev s olejem dáme medailonky a osmažíme je z obou stran. Odložíme je stranou. Na pánev přidáme citrusovou kůru a šťávu, víno a necháme přejít varem, aby se alkohol vypařil, pak snížíme oheň. Přidáme medailonky a necháme na mírnějším ohni 3-4 minuty. Přidáme petržel, sůl a pepř. Medailonky rozložíme na talíře a zalijeme omáčkou, kterou vyvařením zahustíme. Ozdobíme pomerančovou kůrou, petrželí a čtvrtkami citrusů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!