Staňte se našimi fanoušky na:

Losos s pomerančem

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Dostatečně velký kus alobalu potřeme lehce máslem, položíme ho na vyndanou mřížku z trouby a poklademe kusy lososa. Rybu zakapeme šťávou z 1 pomeranče, přidáme na kusy nakrájený druhý pomeranč bez kůry, okořeníme a přidáme malý kousek másla na každý kus lososa, pak uzavřeme alobal. Vše dáme do trouby vyhřáté na 180°C a necháme zapéct 30 minut. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!