Staňte se našimi fanoušky na:

Krkovička dle Mistra Jana

Autor receptu: petr.helman.5 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pekáček vymažeme pár kapkami olivového oleje a vyložíme slaninou. Na slaninu položíme naklepané, osolené a opepřené plátky krkovičky a pomažeme směsí hořčice a kečupu. Dále přidáme na kolečka pokrájenou cibuli. Poté klademe na kolečka krájené brambory,kdy každou vrstvu okořeníme solí, pepřem, majoránkou a drceným česnekem. Poslední vrstvu co se do pekáčku vejde navíc ještě opatrně pokapeme olejem. Pečeme většinu času přiklopené druhým pekáčkem, nebo alobalem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |8. řijna 2014
1*** Odpovědět
piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
honzapetrik91 |3. září 2013
davam 1* Odpovědět
honzapetrik91 |3. září 2013
luxusni Odpovědět
i |24. srpna 2013
parádní Odpovědět
Januse |22. července 2013
to bude dobré Odpovědět
Peťa:-) |7. června 2013
ještě mě napadlo, jen jestli v tom názvu receptu nebude kouzlo nechtěného - krkovička, která se ráda upaluje (připaluje) :-) Odpovědět
Hrabča |7. června 2013
super Odpovědět
Peťa:-) |7. června 2013
lahodný mistr! Odpovědět
Šuldeska |5. června 2013
Mám velice ráda - Recept OK. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!