Staňte se našimi fanoušky na:

Kachna dušená v červeném zelí

Autor receptu: hana.molcarova (169 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1200 g červené zelí
  • 20 g mouka hladká
  • 50 g sádlo
  • 1 ks cibule
  • 1 ks jablko
  • 1 ks kachní

Pracovní postup:

Kachnu si očistíme a naporcujeme na porceopečeme ji po všech stranách na rozehřátém sádle. Poté kachnu osolíme podlijeme vodou a dusíme doměkka. Část sádla slijeme přidáme cibuli a na nudličky nakrájené zelí a dusíme v troubě doměkka. Podle potřeby podlíváme . Až je kachna pečená vyjmeme ji a dáme do teplého místa. Do zelí přidáme nastrouhané jablko zaprášíme moukou a necháme podusit. Potom zamícháme okyselíme a prováříme. Podáváme s bramborem nebo knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
daramacho |2. července 2013
dobré Odpovědět
pavlinf |2. července 2013
hned bych si dala Odpovědět
PetulkaH |2. července 2013
dobrota Odpovědět
Lenny |2. července 2013
dobrá bašta Odpovědět
macik |1. července 2013
zkusím Odpovědět
michelle4|2. července 2013
hezké Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!