Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kýta s lilkem a slaninou

Autor receptu: zajdixs (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lilek omyjeme, nakrájíme na kolečka a posypeme solí. Necháme asi 30 minut stát, pak kolečka lilku opláchneme a osušíme papírovou utěrkou. Slaninu nakrájíme na silnější plátky, kýtu naklepeme a nakrájíme na kousky. Na jehly střídavě napichujeme plátky masa, lilku a slaniny. V oleji rozmícháme utřený česnek, sůl a pepř. Jehly položíme na rozpálený gril a vše potřeme ochuceným olejem. Grilujeme ze všech stran do změknutí masa a průběžně potíráme zbylým olejem. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |15. září 2013
uloženo! :-) Odpovědět
petra.konfrstova |26. května 2013
zajímavé, díky za recept!!! Odpovědět
Vlasta78 |26. května 2013
super,to půjde i s jiným masem... Odpovědět
araw |26. května 2013
Krásné Odpovědět
tereza.bartova.3 |25. května 2013
super Odpovědět
Menzy |25. května 2013
Dostala jsem hlad, určitě prubneme :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!