Jáhlový nákyp

  • Jáhlový nákyp
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 18.1.2013

Pracovní postup

Jáhly uvaříme v mléce a scedíme je. Necháme vychladnout a přimícháme tvaroh, olej, med, rozinky a oříšky. Podle chuti okořeníme. Směs urovnáme do vymazané zapékací mísy a zapečeme v troubě. Dobrou chuť!

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

Kateřina Růžičková

Kateřina Růžičková

Je autorkou 386 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Jáhly  g 0 kcal
Med  g 0 kcal
Mléko  g 0 kcal
Olej  g 0 kcal
Rozinky  g 0 kcal
Tvaroh  g 0 kcal
Vejce  g 0 kcal
Vlašské ořechy  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat