Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí steak terijaki

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Steaky osolíme, opepříme a odložíme stranou. Na omáčku promícháme mirin, saké, sójovou omáčku a cukr. V pánvi rozehřejeme 1 lžíci oleje, přidáme fazolové výhonky, mícháme a opékáme asi 1/2 minuty. Výhonky vyndáme na papírovou utěrku a necháme je okapat. V pánvi rozehřejeme zbývající olej a opékáme na něm steaky 1-3 minuty (podle toho jak je chceme mít propečené), vyndáme a uchováme horké. Pánev odstavíme ze sporáku, přidáme do ní omáčku a jarní cibulku. Vrátíme ji na sporák a za stálého míchání zvolna vaříme asi 2 minuty, až omáčka zhoustne a začne se lesknout. Steaky nakrájíme na plátky, položíme na fazolové výhonky a přelijeme omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!