Staňte se našimi fanoušky na:

Dědovo masíčko pod duchnou

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájenou cibuli orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme maso a restujeme, dokud se maso nerozpadá na kousky. Směs ochutíme kořenící směsí, protlakem a oreganem, podle chuti můžeme osolit a opepřit, dusíme pod poklicí zvolna 20 minut. Necháme vychladnout a do směsi vmícháme polovinu sýru. Podle návodu připravíme bramborovou kaši a vychladlou rozšleháme s vejcem, žloutkem a zbytkem sýra, 1/3 kaše promícháme s pažitkou. Dno vymazané a vysypané zapékací mísy pokryjeme vrstvou masové hmoty. Pažitkovou kaši dáme do zdobícího sáčku, neochucenou kaši také a obě ozdobně nastříkáme na maso. Zapečeme 30 minut na 170°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bobina |17. února 2015
zajímavý recept, vyzkouším Odpovědět
Bronislávek |2. února 2015
to může být dost dobré, zkusíme:-) Odpovědět
Polda |29. ledna 2015
ukládám Odpovědět
krups|9. února 2015
určitě udělám, vypadá to zajímavě Odpovědět
Tomkor|1. února 2015
zepačená bramborová kaše?? to jsečm ještě neslyšel ale vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!