Staňte se našimi fanoušky na:

Čínské vepřové kousky

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky a z nich si nakrájíme drobné kousky. Marinádu si připravíme smícháním všech surovin a kousky do ní naložíme - nejlépe přes noc. Na druhý den maso usmažíme dozlatova na trošce oleje.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |28. srpna 2013
zkusím Odpovědět
-Suiteki |18. července 2013
vypadá to báječně :) přidávám k oblíbených a vyzkouším .) Odpovědět
Januse |15. července 2013
vyzkouším, vypadá lákavě Odpovědět
Lenny |15. července 2013
mnamka Odpovědět
johny |14. července 2013
dělám něco podobného Odpovědět
-1 |14. července 2013
dala bych si Odpovědět
jobovab |14. července 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!