Staňte se našimi fanoušky na:

Candát s pyré

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filety osušte, osolte, opepřete a zakapejte citronovou šťávou. Brambory vařte ve slupce doměkka, nechte trochu vychladnout a oloupejte. Brokolici uvařte v páře na skus. Rozehřejte máslo, přisypte na kolečka nakrájenou cibulku, brambory, brokolici, sůl a pepř, rozšťouchejte na pyré. Na pánvi rozehřejte olej a filety z obou stran orestujte dozlatova. Na talíř servírujte brokolicovo-bramborové pyré, navrch candáta a posypte nasekanou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!