Staňte se našimi fanoušky na:

Candát s houbami

Autor receptu: Kris (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce candáta (můžeme použít i kapra) zbavíme kůže a vykostíme. Žampiony nebo jiné houby nadrobno nakrájíme, opečeme na másle spolu s cibulí a podusíme. Dušené houby pak položíme na porci ryby, zavineme, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance a opečeme na oleji dozlatova z obou stran. Podáváme se smaženými hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |24. září 2014
ryba a houby mňam Odpovědět
milmach |5. srpna 2013
dobré Odpovědět
Lucinka |22. července 2013
Zkusím :) Odpovědět
Mona22 |10. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Michi |3. června 2013
like Odpovědět
zuzi |19. února 2013
vyzkouším Odpovědět
michelle4|5. srpna 2013
hezké Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!