Staňte se našimi fanoušky na:

Bůček na zelenině

Autor receptu: janatka (94 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na bůčku nařízneme kůži na čtverečky. Rozřízneme na 4 plátky(porce),jinak se může péct v celku, potřeme solí a česnekem. Do kastrůlku dáme na větší kusy nakrájenou zeleninu,houby. Na zeleninu poklademe plátky masa, podlijeme vodou a dáme péct na 180°C na 1 hodinu, pak vypneme a necháme dvacet minut dojít.Místo čerstvé zeleniny se může dát 350g mražené zeleniny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |17. září 2014
určitě udelám Odpovědět
kymlal |28. prosince 2013
dělám podobně Odpovědět
lucie.s.kopecka |10. listopadu 2013
to vypadá moc dobře Odpovědět
Jana 9|19. ledna 2014
krásný obrázek,vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!