Staňte se našimi fanoušky na:

Berounské rybí filé

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli a česnek nasekáme, filé osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji filé opékáme po obou stranách asi 2-3 minuty dozlatova. Osmažené filé vyndáme a v tuku po smažení necháme zesklovatět cibuli a česnek, přidáme sardelky, rozmarýn a feferonky, osmahneme a zalijeme vínem. Nakonec do směsi přidáme rajčata, osolíme, opepříme a dochutíme cukrem, zvolna dusíme asi 20 minut. Do omáčky dáme filé, zakryjeme poklicí a dusíme ještě asi 5 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |3. září 2016
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!