Staňte se našimi fanoušky na:

Berounské krůtí kousky

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kousky, poprášíme maizenou a promícháme. Na pánvi rozehřejeme olej, maso prudce osmažíme, teplotu zmírníme a dopečeme dozlatova. Cibuli a česnek drobně nakrájíme a s kousky brokolice a nasekanými kešu přidáme k masu. Promícháme, osolíme a opepříme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. K tomuto pokrmu je výborná zeleninová rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!