Staňte se našimi fanoušky na:

Azu po tatarsku

Autor receptu: Jirinaja (45 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na hrubší nudle, opepříme a opečeme s pokrájenou cibulí na oleji. Po opečení zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vývarem. Přidáme bobkový list, osolíme a dusíme. Přidáme rajský protlak a nakrájené kyselé okurky. Šťáva nesmí být příliš hustá. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo těstoviny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |31. řijna 2013
dobré, ukládám Odpovědět
Bobina |2. dubna 2013
Na fotky nedejte,pokud si ji tam nedá sám autor receptu, tak vesměs receptu vůbec neodpovídají.Podle mě jsou někdy fotky přidávány k receptu jen z důvodu sbírání bodů!!!! Odpovědět
antonin.vavrik |28. února 2013
Škoda, že není fotka, zní to moc dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!