Registruj se přes mojeID!

Recept Chalupářský guláš

  • Recept Chalupářský guláš
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 15.10.2012
Značkový eshop Tescoma

Pracovní postup

Chalupářský guláš je tradiční české jídlo, které je navíc jednoduché a na ingredience nenáročné. Náš recept je určen pro čtyři osoby.

Nadrobno nakrájenou cibuli zprudka osmahneme na sádle či oleji. Přidáme maso nakrájené na kostičky. Smažíme tak dlouho, dokud maso nepustí svou šťávu a neztmavne. Poté okořeníme mletou paprikou nebo gulášovým kořením. Chvilku podusíme a přidáme nakrájená rajčata a papriky. Nakonec ochutíme česnekem a solí a přidáme fazole i s protlakem. Podlijeme vývarem a pod pokličkou na mírném ohni dusíme cca 10 min, než maso nezměkne.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

Nikoletta

Nikoletta

Je autorkou 498 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Cibule  g 0 kcal
Česnek  g 0 kcal
Fazole  g 0 kcal
Hovězí  g 0 kcal
Olej  g 0 kcal
Paprika  g 0 kcal
Rajče  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

Přihlásit se k odběru
Zrušit přihlášení k newsletteru
TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat