Registruj se přes mojeID!

Nejlepší guláš

  • Nejlepší guláš
  • Nejlepší guláš
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 15.10.2012
Značkový eshop Tescoma

Pracovní postup

Na lžíci sádla osmažíme jemně pokrájenou cibuli a jeden stroužek česneku. Přidáme maso nakrájené na kostky a vydusíme šťávu až na tuk. Vmícháme papriku, zalijeme vodou a uzavřeme papiňák. Za 40 min. je maso měkké, takže můžeme dolít horkou vodou o něco víc, než chceme mít omáčky a přisypeme chlebové drobky. Často mícháme protože se chytají dna. Když jsou drobečky téměř rozvařené a omáčka hladká. Přidáme koření, zbytek rozetřeného česneku a sůl. Už dlouho nevaříme. Podáváme zásadně s chlebem a s vychlazeným pivem.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

Mešitka

Mešitka

Je autorkou 298 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Cibule  g 0 kcal
Česnek  g 0 kcal
Hovězí  g 0 kcal
Chléb  g 0 kcal
Sádlo  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

Přihlásit se k odběru
Zrušit přihlášení k newsletteru
TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat