Staňte se našimi fanoušky na:

Dvojctihodná kachna

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček, játra, namočený rohlík, jalovčičky, bazalku, polovinu pepře a soli jemně umeleme a prohněteme. Z poloviny naplníme dutinu kachny, dáme dovnitř kuřecí prsíčka (může být jen polovina) a doplníme zbytkem nádivky. Když zbyde, dáme nádivku ještě do přední části (do kůže z krku). Kachnu navrchu posolíme a z tenkých plátků slaniny uděláme mřížku. Opepříme a podlijeme vývarem. Pečeme nejméně 2 hodiny na 200°C. Ke kachně si dáme bramborový knedlík a zelí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |23. února 2017
může být Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!