Staňte se našimi fanoušky na:

Turecké "Portakal Pelte" (Oranž želé)

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

V hrnci smíchejte pomerančovou šťávu (džus), vodu, cukr, citronovou šťávu a pomerančovou kůru. Pomalu přiveďte k varu a vařte na mírném ohni, odkryté. Nařeďte škrob s trochou vody a přidejte do hrnce. Vařte za stálého míchání, dokud obsah nezhoustne. Odstavte z tepla a rozdělte na porce do šálků. Nechte vychladnout na pokojovou teplotu a můžete ještě nechat ztuhnout v ledničce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!