Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí jogurt

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Dětská strava
Nízkokalorické
Pro kojence
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
97× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čerstvé mléko( z chlaďícího boxu, ne krabicové!!) ohřejeme na teplotu 40 stupňů(důležité, pokud bude moc horké, bakterie se usmrtí, pokud moc studené, pořádně se nepomnoží!) V teplém mléce rozmícháme bílý jogurt(mám vyzkoušenou Hollandii a Choceňský). Rozdělíme do šroubovacích skleniček, zavřeme, a dáme na 4-6 hodin do peřin. Po této době máme ve skleničkách čerstvý domácí jogurt. Skladujeme v lednici.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |3. května 2015
vyzkouším Odpovědět
kyschu |21. dubna 2015
bezvadné! Odpovědět
pecenicko |14. července 2014
ještě jsem nedělala, možná vyzkouším, recept ukládám Odpovědět
darma |18. června 2014
zkusím Odpovědět
Dandik60 |2. března 2014
Zkusím :) Odpovědět
Teris19 |17. řijna 2013
zajímavé Odpovědět
Teris19 |17. řijna 2013
zajímavé Odpovědět
tepito |4. července 2013
zkusím Odpovědět
macik |4. června 2013
Skusím Odpovědět
sarka.tuslova |29. května 2013
prima recept, ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!