Broskvová přesnídávka

  • Broskvová přesnídávka
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 5.5.2013

Pracovní postup

Broskve vypeckujeme, povaříme do změknutí a přecedíme od slupek. Dle chuti přidáme cukr. Naléváme do zavařovacích sklenic a zavařujeme. Pokud nemáte dostatek broskví, můžete přidat jablka, záleží jaký poměr broskví a jablek zvolíte, je to na vás.

Naše děti to milují.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

zajdixs

zajdixs

Je autorkou 66 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Broskve  g 0 kcal
Cukr krystal  g 0 kcal
Jablko  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat