Staňte se našimi fanoušky na:

Datlový koláč

Autor receptu: Gogosek (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Veganské
Bezlepkové
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sušení datle a švestky dáme vařit s vodou. Vaříme do měkka. Do uvařeného ovoce přidáme sirup a olej a vše rozmixujeme dohladka. Pomeleme si mandle. V míse si teď smícháme mouku, pomleté mandle, rozinky, prášek do pečiva a skořici a k této směsi přidáme rozmixovanou směs ovoce. Hotové těsto vlijeme do vymazané dortové formy a pečeme na 160°C asi 25 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |4. listopadu 2013
Luxusní! Odpovědět
honzapetrik91 |25. června 2013
Skvělý recept Odpovědět
sari |27. května 2013
ukládáme Odpovědět
Barficka |16. května 2013
s datlemi vůbec nevařím, ale tohle vypadá skvěle, určitě vyzkouším, díky Odpovědět
dagos |15. května 2013
to čtu poprvé, neznám, dávám do oblíbených a někdy určitě vyzkouším Odpovědět
Sofii |13. května 2013
V ingrediencích jsou všechny věci, co mám moc ráda :-))) Odpovědět
Gogosek |13. května 2013
Trošku víc sladký je, nemusíte vůbec přidávat sirup, i bez něho to bude dobré Odpovědět
Uzzi1 |13. května 2013
ukládám Odpovědět
rikabe |12. května 2013
Datle moc nemusím, jsou dost sladké... Není koláč přeslazený? Odpovědět
Michi |12. května 2013
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!