Štrůdl na slano

  • Štrůdl na slano
  • Štrůdl na slano
  • Štrůdl na slano
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 3.5.2013

Pracovní postup

Rozválíme listové těsto, potřeme kečupem, nebo hořčicí. Vyložíme eidamem, šunkou, slaninou a paprikou. Zavineme jako normální štrůdl a dáme do trouby péct. Pečeme na 200°C cca 25-30 minut. Jíme až je studený.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

Olga Pidrová

Olga Pidrová

Je autorkou 81 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Anglická slanina  g 0 kcal
Eidam  g 0 kcal
Hořčice  g 0 kcal
Kečup  g 0 kcal
Listové těsto  g 0 kcal
Paprika  g 0 kcal
Šunka  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

Přihlásit se k odběru
Zrušit přihlášení k newsletteru
TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat