Pikantní roládka

  • Pikantní roládka
  • Pikantní roládka
  • Pikantní roládka
  • Pikantní roládka
  • Pikantní roládka
  • Pikantní roládka
  • Pikantní roládka
  • Pikantní roládka
  • Pikantní roládka
  • Pikantní roládka
  • Pikantní roládka
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 25.12.2012

Pracovní postup

Lučinu utřeme s taveným sýrem a máslem. Ochutíme hořčicí, promícháme a dáme do chladu ztuhnout. Eidam v mikrotenovém sáčku vložíme do vroucí vody a vaříme až se roztaví. Pak jej vyndáme ze sáčku na podložku (vál) a rozválíme na plát o síle asi 2mm.

Na sýrovu placku rozetřeme vrstvu připravené pomazánky, překryjeme kolečky salámu, potřeme zbytkem pomazánky, posypeme hráškem, krájenou kapií, pevně svineme a zabalíme do alobalu. Dáme do chladničky ztuhnout alespoň na 4 hodiny, nejlépe však přes noc.

Krájíme na plátky a podáváme s bagetou nebo jiným pečivem.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

+Bábrle+

+Bábrle+

Je autorkou 1275 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Eidam  g 0 kcal
Hořčice  g 0 kcal
Hrášek  g 0 kcal
Kapie  g 0 kcal
Máslo  g 0 kcal
Tavený sýr  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat