Staňte se našimi fanoušky na:

Česká čína rychlá a dobrá

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso pokrájíme na nudličky a dáme na pánev. Mnohdy není potřeba dávat vůbec omastek a když tak jen oříšek sádla. Maso prudce opečeme a stáhneme mírně teplotu. Pak opět zvýšíme teplotu, přidáme sterilovanou zeleninu, skoro nejlepší je lečo, pokud není přímo rozvařené. Nedávám takovou, co obsahuje hrášek, mrkev, kukuřici, fazolky. Po chvilce přisypu pytlík slaných oříšků, opražím a se solením opatrně, podle toho jak jsou slané oříšky. Kdo má rád pálivé jako já, přidá Tabasco či mletý barevný pepř. Velmi jednoduché, rychlé, dobré. Možnost variací není vyloučena. Nejlepší příloha je čerstvý chleba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Semyaza |25. června 2013
zkusím Odpovědět
JitkaS. |24. května 2013
uloženo Odpovědět
sari |4. května 2013
zkusím děkuji Odpovědět
Dessyna |15. března 2013
No právě, rychlá jídla a dobrá - to je nejlepší. Odpovědět
roxana-zdena |8. března 2013
Možná že ano, potíž byla v tom, že je to tak rychlé a zvykli jsme si, že jem to ani nezkusila... Odpovědět
JanaB |5. března 2013
Rýže se k tomu nehodí? Vyzkouším. Odpovědět
Uzzi1 |4. března 2013
pěkný recept, vyzkouším Odpovědět
Martin82|7. dubna 2013
česká čína je vtipný název, já čínu může v jakékoliv podobně, jen ta přímo z "čínská restorant" plná slizu není tak dobrá jako ty české domácí Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!