Staňte se našimi fanoušky na:

Čerstvé houby na smetaně

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Houby očistíme, nakrájíme na plátky, podusíme s cibulí a máslem a podle potřeby přidáme vodu. Když jsou houby měkké, zalijeme je smetanou a za stálého míchání povaříme, osolíme a opepříme. Posypeme sekanou petrželkou. Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |15. června 2016
to já rád Odpovědět
PetulkaH |14. června 2013
dobré Odpovědět
ladka.berenreiterova |4. června 2013
1* Odpovědět
blanca.mysicka |10. května 2013
vypadá to dobře Odpovědět
pajunc |8. dubna 2013
vypadá to krásně, takové jednoduché úpravy mám ráda.. Odpovědět
T3r3z |22. března 2013
Vypadá to skvěle, houby mám hodně ráda :-) Odpovědět
Trudka4 |17. března 2013
Mňamka, mám velice ráda jídla z čerstvých hub. Vyzkouším. Odpovědět
Sona |5. ledna 2013
houby moc ráda...určitě vyzkouším :) Odpovědět
Uzzi1 |27. prosince 2012
houby ráda jím i sbírám :-) Odpovědět
planeta |4. prosince 2012
houby to je moje Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!