Staňte se našimi fanoušky na:

Buchta prosedlá

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Tvaroh rozmícháme s vejci a cukrem, podle potřeby přidáme mléko. Povidla smícháme s rumem a skořicí.
  2. Ušleháme sníh z bílků a špetky soli. Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme mléko s olejem, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh.
  3. Těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Nastříkáme na ně mřížku z tvarohu pomocí cukrářského sáčku nebo zdobičky, a do takto vzniklých čtverečků dáme hromádku povidel. Pečeme cca 25-30 minut při 180°, raději si pohlídáme a zkusíme špejlí.
  4. Tvaroh a povidla se během pečení částečně propadnou do těsta, proto buchta prosedlá.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |20. dubna 2016
ukládám Odpovědět
Alpenrose |3. července 2014
********* Odpovědět
Rena.KI |3. července 2014
1*** Odpovědět
mochomůrka |3. července 2014
mnamky mnam Odpovědět
Sarka3 |23. srpna 2013
Mňam Odpovědět
Iness |30. ledna 2013
Dělávám, je dobrá Odpovědět
evahu |5. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
K.Vladka|3. března 2017
ukládám Odpovědět
Marie Belinova|16. července 2016
Mnam Odpovědět
kuchtík breptík|31. řijna 2014
výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!