Staňte se našimi fanoušky na:

Břeclavský řízek

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
219× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na troše sádla orestujeme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a na ní opečeme řízky. Potom přidáme na plátky nakrájené okurky, podlejeme vodou a dusíme téměř doměkka. Šťávu dochutíme kečupem, případně dopepříme a dosolíme a dodusíme. Nakonec ji zahustíme moukou a provaříme. Podáváme s rýží či bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |12. prosince 2013
zítra uvařím Odpovědět
kockaviky |23. listopadu 2013
dobrý recept, brzy vyzkouším Odpovědět
misa.svubova |15. listopadu 2013
zkusím.. Odpovědět
Babetta |23. řijna 2013
Já bych dále i smetanu, kečup asi ne.... Odpovědět
allys89 |5. září 2013
týýjo, to vypadá luxusně Odpovědět
Lenny |12. června 2013
lákavé k vyzkoušení Odpovědět
pavlinf |6. června 2013
vyzkouším Odpovědět
tynkachz |26. května 2013
tak tohle jsem jedla naposled asi ve školní jídelně a po letech bych si to dala znovu. Brzo vyzkouším... Odpovědět
Barficka |26. května 2013
super tip, díky určitě vzykouším Odpovědět
Šuldeska |18. května 2013
Tak, to tedy bude výborné. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!