Staňte se našimi fanoušky na:

Boloňská omáčka (skoro jako špagetka)

Autor receptu: lvodakova (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hlubší pánvi rozpálíme olivový olej, přidáme pomleté maso, já přidala vepřovou masovou konzervu, očištěnou a nadrobno nakrájenou cibuli a na malé kostečky nakrájenou mrkev a za stálého míchání opékáme, dokud maso nezhnědne. Přidáme očištěný a prolisovaný česnek, podlijeme vývarem a přidáme rajský protlak. Podle chuti osolíme, okořeníme mletým pepřem a krátce podusíme. Můžete přidat čerstvá rajčata nebo z konzervy. V tomto případě omáčku mícháme dokud nezhoustne. Je možnost dochutit jí ještě oreganem. S masem z konzervy chutná jako špagetka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |17. září 2014
je to ňamka-dělám Odpovědět
kymlal |7. února 2014
zkusím Odpovědět
petrapo |17. řijna 2013
taky vyzkouším - špagetku zbožňujem Odpovědět
b* |26. srpna 2013
uloženo Odpovědět
pajunc |23. srpna 2013
bezva recept, ukládám :-) Odpovědět
Teris19 |16. července 2013
pěkné Odpovědět
Teris19 |16. července 2013
zkusím Odpovědět
FOTOrecepty |15. května 2013
Opravdu zajímavé, určitě vyzkouším. Odpovědět
renda9 |29. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Jan |24. března 2013
Jistě to bude dobrá mňamka, uložím a vyzkouším. Diky. :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!