Staňte se našimi fanoušky na:

Baileys

Autor receptu: monies87 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dáme uvařit dvě plechovky salka - ponoříme celé do hrnce s vodou a vaříme dvě hodiny. Hlídáme, aby byly plechovky stále ponořené, jinak to nezkaramelizuje všude. Poté dáme vychladit. Vyhlazené zkaramelizované salko ušleháme se smetanou, šleháme dlouho asi 15 minut, nakonec do toho zašleháme rum. Přelijeme do lahví a necháme vychladit do druhého dne. Krásně to zhoustne a chutná to opravdu jako pravé baileys.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janatka |27. května 2015
děláme hlavně na vánoce,vynikající a je to kalorická bomba Odpovědět
yuzum |16. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
miri3 |16. června 2013
doibrota Odpovědět
PetulkaH |12. června 2013
to musí bejt dobrota,vyzkoušim co nejdřív Odpovědět
martinnatr |9. června 2013
super Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Opravdu lákavé. Odpovědět
any20 |19. března 2013
vyzkouším Odpovědět
misha24 |18. února 2013
Zaujímavé , pekná obmena vaječného likéru :-) Odpovědět
uuu|14. května 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!